Babel - Wierstra, Arnoud (Haarlem : Gottmer, 2016)
Een jongeman droomt er van om te kunnen vliegen. Met zelfgemaakte vleugels beklimt hij de Toren van Babel. Sommige mensen lachen hem uit, andere mensen steunen hem. De laatste sprong, van bovenop de toren, moet hij helemaal zelf doen. De auteur heeft een eigen verhaal verzonnen bij het schilderij De toren van Babel van Pieter Bruegel de Oude.
boek