Davidsfonds Turnhout stelt voor Moderne Kunst in Turnhouts privaat Bezit - Galerij Succes design, Turnhout (Turnhout : Davidsfonds, 1971)
Alechinsky, Pierre ; Appel, Karel ; Berrocal, Miquel ; Bertrand, Gaston ; Boudin, Eugène Louis ; Burssens, Jan ; Caille, Pierre ; Corneille ; Dali, Salvator ; De Boeck, Felix ; Decock, Gilbert ; De Keyser, Raoul ; Delvaux, Paul ; Desmet, Gust ; Diels, Herman ; Ensor, James ; etc.
Davidsfonds Turnhout stelt voor Moderne Kunst in Turnhouts privaat Bezit, Galerij Succes design, Turnhout, van 12 maart tot 4 april 1971
Nederlands
kunstcatalogus