Jonge kunst in de Kempen. - Proost, R; De Vleeshal, Middelburg (Turnhout : Cultuur- en Ontmoetingscentrum De Warande, 1976)
Cools, Achilles ; Van Doninck, Leo ; Dries, Jan ; Ivens, Renaat ; van Pelt, Wim ; Selen, Max ; Teller, Christine ; Tersas, Toon ; Walbers, Lieve
Jonge kunst in de Kempen, De Warande, Turnhout, 6 - 28 maart 1976 ; De Vleeshal, Middelburg, 8 -24 oktober 1976
Nederlands
kunstcatalogus