Sport in de kunst. (Turnhout : Cultureel Centrum De Warande, 1980)
Celie, P. ; Claerhout, M. ; Kets, J. ; Meysmans, W. ; Panamarenko ; Rens, R. ; Rosseel, R. ; Stels, J. ; etc.
Sport in de kunst, Cultureel Centrum De Warande, Turnhout, van 20 juni tot 24 augustus 1980
Nederlands
kunstcatalogus