Het landschap ingelijst. (Turnhout : Cultureel Centrum De Warande, 1982)
Tytgat, Edgar ; Spilliaert, Leon ; Van den Berghe, Frits ; Servaes, Albert ; Saverys, André ; Permeke, Constant ; Jespers, Floris ; Van Straten, L. ; Malfait, Hubert ; Van Lint, Louis ; Wyckaert, Maurice ; Corneille ; Willink, Carel ; Van de Wouwer, R. ; De Keyser, Raoul ; Zorio, Gilberto ; Feldmann, Hans Peter ; Dibbets, Jan ; Van Elk, Ger ; Schum, Gerry ; Morris, R. ; Christo ; Fulton, Hamish , Long, Richard
Het landschap ingelijst, Cultureel Centrum De Warande, Turnhout, van 24 april tot 16 mei 1982
Nederlands
kunstcatalogus