Stamp Art. (Utrecht : Museum Hedendaagse Kunst, 1980)
Evans, Donald ; Smith, Joel ; Pratt, Christopher ; Daouset, Carl ; Savage, Harry ; Long, John ; Roth, Dieter ; Burkhardt, Klaus ; Lobach, Bernd ; Jones, Allen ; Ashley, George ; Tot, Endre ; Fried, Robert ; etc.
Stamp Art, Museum Hedendaagse Kunst, Museum Hedendaagse Kunst, Utrecht, 10 mei t/m 8 juni 1980
Nederlands
kunstcatalogus