Een verzameling beelden. - Caldic Collectie, Wassenaar; Landgoed Clingenbosch, Wassenaar; Voorlinden Museum, Wassenaar (Rotterdam : Caldic Collectie, 2001)
Adriaans, Léon ; Agam, Yaacov ; de Andrea, John ; Artschwager, Richard ; Balkenhol, Stephan ; van den Ban, Hans ; van Beusekom, Eleonoor ; Brey, Marga ; Chadwick, Lynn ; Cole, Willie ; Colton, Adam ; Cragg, Tony (Anthony) ; Culbert, Bill ; Davey, Grenville ; Deacon, Richard ; Expohenk ; Friedman, Tom ; Gormley, Antony ; Hartog, Evert Den ; Holzer, Jenny ; Janssen, Edwin ; Judd, Donald ; Kapoor, Anish ; Koons, Jeff ; van der Kraan, Axel & Helena ; Kubach, Wolfgang ; Kubach-Wilmsen, Anna Maria ; LeWitt, Sol ; Long, Richard ; McCollum, Allan ; McCracken, John ; Merz, Mario ; Moore, Henry ; Morenzi, Petra ; Muñoz, Juan ; Noland, Cady ; Oehlen, Jos ; van Oel, Martin ; Opie, Julian ; Otterness, Tom ; van Pallandt, Charlotte ; Rosen, Frank ; van Spronsen, Erik ; Stewart, Edward ; Taylor, Marcus ; Topolsky, Andrew ; Visser, Carel ; Voordeckers, Jürgen ; de Vorst, Tony van ; Wassenaar, Auke ; Zegers, Ben ; etc.
Een verzameling beelden, Caldic Collectie, Landgoed Clingenbosch, Wassenaar, 2001
Nederlands
kunstcatalogus