Metaal & Kunst - Sculpturen / Juwelen. (Zwevegem : Gemeentebestuur Zwevegem, 1980)
Gabriel, Henri ; Algoet, Eric ; Arnould, Marcel ; Bailleux, Cesar ; Bonduel, Roger ; Canestraro, Livia ; Cardon, Eric ; Cauwelier, Willy ; Cousins, Harold ; Claerhout, Jef ; Decaestecker, Lea ; Depuydt, Stefaan ; D'Haese, Roel ; D'Hondt, Maria ; Gangolf, Serge ; etc.
Metaal & Kunst - Sculpturen / Juwelen, Gemeentelijk Park, Zwevegem, Ontvangsthall n.v. Bekaert (Blokkestraat, Zwevegem), 5 juni t/m 6 juli 1980. Tentoonstelling Metaal en Kunst in het kader van Bekaert 100
Nederlands
kunstcatalogus