Xth Anniversary Show 1979-1989 : Musée temporaire - Voorlopig Museum - Die unvollendete Sammlung. - Deweer, Mark; Coucke, Jo (Otegem : Deweer Art Gallery, 1989)
Panamarenko ; Balkenhol, Stephan ; Virnich, Thomas ; Prinz, Bernhard ; Lafontaine, Marie-Jo ; Bach, Elvira ; Fetting, Rainer ; Baselitz, Georg ; Penck, A.R. ; Koberling, Bernd ; Höckelmann, Antonius ; Müller, Josef Felix ; Lange, Thomas ; Brus, Günter ; Oroschakoff, Haralampi ; Paladino, Mimmo ; Cucchi, Enzo ; Dessi, Gianni ; Merz, Gerhard ; Vandekerckhove, Hans ; Fabre, Jan
Xth Anniversary Show : Musée temporaire - Voorlopig Museum - Die unvollendete Sammlung, Deweer Art Gallery, Otegem (Zwevegem), 30.9 - 29.10.89. Overzicht tentoonstelling van 1979-1989.
tekst in Nederlands
kunstcatalogus