Kröller-Müller Museum. - Rijksmuseum Kröller-Müller, Otterlo (Otterlo : Stichting Kröller-Müller Museum, 1994)
De geschiedenis ; De eerste aankopen ; de bouwgeschiedenis ; het Rietveldpaviljoen ; de collectie schilderkunst, sculptuur, ....
Seurat, Georges ; Cézanne, Paul ; Mondriaan, Piet ; Van der Leck, Bart ; van Gogh, Vincent ; Rodin, Auguste ; Rosso, Medardo ; Andre, Carl ; Serra, Richard ; Fontana, Lucio ; Beuys, Joseph ; Graham, Dan ; Nauman, Bruce ; etc.
Nederlands
boek