Memorandum : Vijfde jaar Architectuur Academiejaar 1984-1985. (Antwerpen : Atelier 5AR - Hoger Architectuurinstituut van het Rijk, 1985)
La Biennale di Venezia CA Venier, Ilse Plancke, Dominique Van de Zande ; Guggenheim Museum, Venetië, Eric Germijns ; Kristine Ratinckx, Anne Dompas ; Este: Het Theater, Patrick Van den Bergh, Bert Blanckaert, Marc Van Doninck, Bert Gebruers, etc.
1984-1985 afstudeerprojekten Atelier 5AR - Hoger Architectuurinstituut van het Rijk, Antwerpen
Nederlands
boek