Kultureel Jaarboek voor de Provincie Oost-Vlaanderen 1992 : 46e Jaargang. (Gent : Provinciebestuur Oost-Vlaanderen, 1993)
Inhoudstafel: Administratief gedeelte ; Taal- en Letterkunde ; Bibliotheekwezen ; Toneel ; Muziek ; Geschiedenis ; Beeldende kunsten ; Kultuurpatrimonium ; Fotografie en film ; Musea ; Algemeen kulturele werking ; Sociaal-kulturele werking ; Kulturele uitwisseling
Lodewijckx, Renee ; Roos, Anima ; De Kramer, Enk ; Dionyse, Carmen ; Muylaert, Monique ; Raveel, Roger ; Roelant, André ; Thienpont, Suzanne ; Vermeulen, Noël ; etc.
Nederlands
boek