Jaarboek 1985-86 : Stad Brugge Stedelijke Musea. - Stad Brugge; Groeningemuseum, Brugge; Gruuthusemuseum, Brugge (Brugge : Vrienden van de Stedelijke Musea, 1987)
Inhoudstafel: Aanwinsten ; Archeologie ; Educatieve dienst en Vrienden van de Stedelijke Musea ; Tentoonstellingen ; Bijzondere bijdragen ; Bijlagen
Nederlands & Frans & Duits & Engels
boek
Keywords: Raveel, Roger; Panamarenko