Het verdriet van de mediawatcher : columns. - Didden, Marc (Antwerpen : Luster, 2010)
Bundeling van de columns die Didden sinds 2007 schreef voor De Morgen. Hij fileert genadeloos alles wat zich afspeelt in onze media en maatschappij. Hij vertelt over wat hem bezighoudt, verwondert en ontroert, en waar hij zich aan ergert.
Nederlands
Een selectie van columns eerder verschenen in De Morgen
boek