Hedendaagse Kunst : Selectie uit de kunstwerken verworven door de Vlaamse Gemeenschap in 1982-1983. - Ontmoetingscentrum Scharpoord, Knokke-Heist (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap - Administratie voor Kunst en Toerisme, 1984)
André, Françoise ; Beekman, Jan ; Bervoets, Fred ; Blom, Georges ; Bostoen, Lieva ; Bruyninckx, Noke ; Burssens, Jan ; Clique, Robert ; Cornelis, Beniti ; Debbaut, Charles ; De Blok, Luc ; De Clercq, Rosita ; etc.
Hedendaagse Kunst : Selectie uit de kunstwerken verworven door de Vlaamse Gemeenschap in 1982-1983, Ontmoetingscentrum Scharpoord, Knokke-Heist, van 30 juni tot 22 juli 1984 ; Stedelijke Feestzaal (Vismijn), Nieuwpoort, van 4 augustus tot 4 september 1984
Nederlands
boek