Jaarbericht 1985-1992 : Stedelijk Museum Amsterdam. - Beeren, Wim A.L.; Stedelijk Museum Amsterdam (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1993)
Inhoud : Wat gebeurt in het Stedelijk Museum ; Werken in het Stedelijk Museum ; Het Gebouw ; De Collectie ; Tentoonstellingen ; Publicaties ; Muziek van nu
Nederlands
boek