Jaarverslag 1985 t/m 1989 Groninger Museum. - Groninger Museum, Groningen (Groningen : Groninger Museum, 1990)
Inhoud: Verslag van de afdeling Beeldende Kunst 1985 +1986 ; Verslag van de afdeling beeldende kunst 1987-1989 ; Verslag van het Prentenkabinet 1985-1986 ; ...
Nederlands
boek