Jaarverslag 1980 : Zeeuws Museum. - Zeeuws Museum, Middelburg (Middelburg : Zeeuwse Museumstichting, 1980)
vermelding Tentoonstelling in Gent: Kunst in Europa na 1968 ; De volle maan over Gent
Nederlands
boek