Jazz Pa Fotografiska. - Moderna Museet, Stockholm; Fotografiska Museet, Stockholm (Stockholm : Moderna Museet, 1986)
Alström, Ove ; DeCarava, Roy ; Deker, Paul Gerhart ; Freedman, Jill ; Gottlieb, William ; Hedström, Ake ; Holmberg, Gunnar ; Kohlbeck, Runo ; Landergren, Christer ; Malmqvist, Bent H. ; Nilsson, Pal-Nils ; Oddner, Georg ; Parent, Robert ; Peterson, Gus ; Quakenbush, Douglas ; Smoliansky, Gunnar ; Stewart, Charles ; Stock, Dennis ; Wilmer, Valerie
Jazz Pa Fotografiska, Fotografiska Museet i Moderna Museet, Stockholm, 12 april - 3 augusti 1986
Zweeds
boek