Grafiek 85 : Museum Van Bommel Van Dam Venlo - Cultureel Centrum De Vaart Hilversum - Stichting De Krabbedans Eindhoven - Librije Hedendaagse Kunst Zwolle. - De Vaart, Hilversum; De Krabbedans, Eindhoven; Librije Hedendaagse Kunst, Zwolle (Venlo : Museum Van Bommel Van Dam, 1985)
Adriaans, Leon A. ; van ERven, Jacques ; van Herpt, Hermien ; de Jong, Jacqueline ; Landsaat, Hans ; van der Linden, Thomas ; den Ouden, Willem ; Pemmelaar, Lode ; van Rooy, Gerard ; Salentijn, Kees ; Sierhuis, Jan ; van Soest, Pierre ; Tissing, Martin ; Voormey, Peter John ; Yistra, Bouke
Grafiek 85, grafiektentoonstelling in Museum Van Bommel Van Dam, Venlo ; Cultureel Centrum De Vaart, Hilversum ; Stichting De Krabbedans, Eindhoven ; Librije Hedendaagse Kunst, Zwolle, 9 november tot begin december 1985
Nederlands
kunstcatalogus
Keywords: Nederland