Richtingen in de hedendaagse graveerkunst in België. - Lebeer, Louis (Brussel : Belgisch Instituut voor Voorlichting en Documentatie, 1971)
Masereel, Frans ; Cantré, Jozef ; Alechinsky, Pierre ; Dille, Frans ; Mels, René : Mendelson, Marc ; Marchoul, Gustave ; Carcan, René ; Ensor, James ; etc.
Nederlands
boek