Salade Liegoise : Tien jaar videoproducties uit Luik : Retrospectieve. - Tréfois, Jean-Paul; Van Broeckhoven, Greta (Antwerpen : ICC - Internationaal Cultureel Centrum, 1985)
Nyst, Jacques Louis ; Blondeel, Michèle ; Lehman, Boris ; Romus, André ; Kalisz, Richard ; Widart, Nicole ; Luyckx, Eddy ; Melon, Marc Emmanuel ; Abramovic, Marina ; Ulay ; Van Herck, Frank ; Jaffrennou, Michel ; Perin, Anne-Françoise ; etc.
Salade Liegoise : Tien jaar videoproducties uit Luik : Retrospectieve / Une rétrospective de dix ans de production de la vidéo de Liège / Ten Years of Video Production from Liège; A Retrospective, ICC - Internationaal Cultureel Centrum, Antwerpen, Woensdag 27 februari - woensdag 17 april 1985
Nederlands & Frans & Engels
boek
Keywords: Liège