Figuratief tekenen in Vlaanderen - Schoonbaert, Lydia M. A., 1930-; Geirlandt, Karel J.; Fontier, Jaak; De Gulden Sporen vzw; Bank Brussel Lambert (Tielt : Lannoo, 1984)
Blondeel, Armand ; Burssens, Jan ; Cobbaert, Jan ; De Vogelaere, Fons ; Dierickx, Karel ; Duchateau, Hugo ; Elias, Etienne ; Hoorne, Emiel ; Mara, Pol ; Minnaert, Frans ; Notebaert, Marcel ; Raveel, Roger ; Slabbinck, Rik ; Van Grieken, Jef ; Van Gysegem, Paul ; Vanriet, Jan ; Vlerick, Pierre ; Wittevrongel, Roger ; etc.
Deze uitgave Figuratief Tekenen in Vlaanderen verscheen in december negentienhonderd vierentachtig - naar aanleiding van de gelijknamige tentoonstelling in de lokalen van de Bank Brussel Lambert te Aalst, Leuven, Kortrijk en Sint-Niklaas - met de medewerking van de v.z.w. De Gulden Sporen, bij de Drukkerij-Uitgeverij Lannoo Tielt. Het zetwerk, de druk op mat kunstdrukpapier en het bindwerk werden gerealiseerd door de Drukkerij Lannoo.
Nederlands
boek
Keywords: België; Vlaanderen