Het Kind van de Smid. - De Pauw, Josse; van Kraaij, Peter; Kaaitheater, Brussel (Leuven : Uitgeverij Kritak, 1990)
Het Kind van de Smid werd geschreven in opdracht van het Kaaitheater en gecreëerd op 18 december 1990 in de Kaaitheater-studio (Brussel). Tekst en regie: Josse De Pauw en Peter van Kraaij
Nederlands
boek