Kleur is alles : (een komedie) - Decorte, Jan (Brussel : Het Trojaanse Paard, 1985)
Kleur is alles wordt voor het eerst opgevoerd in het NTG, Gent op 26 maart 1985. Aan de voorstelling werken mee: Jan Decorte ... de schilder ; Karin Peeters ... de vrouw/vriend ; Sigrid Vinks ... het buurmeisje ; Herman Sorgeloos ... kerstmanboom. Tekst, regie & ontwerp: Jan Decorte
Nederlands
boek
Keywords: Decorte, Jan