Ligt de tuin van Akademos in de buurt van Hoek van Holland? : Een briefwisseling over de Academie van Beeldende Kunsten te Rotterdam - Postma, Hannes; Academie van Beeldende Kunsten, Rotterdam (Rotterdam : Hogeschool Rotterdam & Omstreken, 1988)
werd uitgegeven ter gelegenheid van het afscheid van Hannes Postma als docent aan de Academie van Beeldende Kunsten te Rotterdam
Postma, Hannes ; Auer, Anneke ; Vomberg, Ellen ; Godin, Lon ; Schot, Ben ; Freysen, Lizan ; Van Dalen, Ton ; Van Oord, Johan ; Oorebeek, Wilem
Nederlands
boek