Metro>Polis : Bruxelles Souterraine. - Küng, Moritz; van den Boogaard, Oscar (Brussel : Brussel 2000, 2000)
Garcia, Dora ; Koelewijn, Job ; Konrad, Aglaia ; de Gruyter, Voebe ; Zimmermann, Peter ; Deprez, Dany ; Venlet, Richard ; Visser, Barbara ; Augustijnen, Sven ; Braeckman, Dirk
Metro>Polis Bruxelles Souterraine / Metro>Polis Ondergronds Brussel, tentoonstelling, 15.10 - 19.11.2000. Een productie van Bruxelles/Brussel 2000, Europese cultuurstad van het jaar 2000.
Nederlands & Frans
boek
Keywords: Brussel