Orangerie en Begoniahof. - De Wilde, Walter (Sint-Amandsberg : Cultureel Comité, 1990)
De Bruyn, Martine ; Daled, Jeroen ; Massart, Jean-Georges ; Vandenberghe, Frank ; De Bruyckere, Berlinde ; De Smet, Yves ; Verlinden, Erna ; Grossen, Luc ; Hutsebaut, Achiel ; Karel De Meester ; Villers, Bernard ; Aguie Y Otegui, Philip ; Perneel, Paul ; etc.
Orangerie en Begoniahof, Sint-Amandsberg / Gent, Orangerie en Begoniahof, 5 mei tot 17 juni 1990
Nederlands & Frans
kunstcatalogus