Henk Visch : In het park. - Durham, Jimmie; Hermans, Benoît; Meister, Ulrich; Middelheimmuseum, Antwerpen (Antwerpen : Middelheimmuseum, 1996)
De Nederlandse kunstenaar Henk Visch toonde in het park van het Middelheimmuseum zowel eerder gerealiseerde als nieuwe openluchtwerken. Hij betrok ook het paviljoen bij de tentoonstelling. Voor de catalogus schreef hij : Toen ik mezelf nog was... : een tekst over de veranderingen die de kunst bij hem teweegbracht. Drie collega's-kunstenaars schreven eveneens een bijdrage : de Amerikaan en in Brussel verblijvende Jimmie Durham, de Nederlander Benoît Hermans en de Duitser Ulrich Meister. Het werden eigenzinnige teksten bij eigenzinnige sculpturen. De catalogus omvat verder een reeks illustraties van werken die Henk Visch realiseerde voor een aantal publieke plaatsen.
Duits
Engels
Nederlands
Henk Visch : In het park, Middelheimmuseum Antwerpen, 26 mei - 18 augustus 1996
boek
Keywords: Visch, Henk