Jaarboek 2010. Faculteit Architectuur en Kunsten. (Leuven : Acco, 2011)
De Geassocieerde Faculteit Architectuur en Kunsten van de Associatie K.U. Leuven brengt in dit cahier verslag uit over de activiteiten van het jaar 2010. De oprichting van de nieuwe faculteit en de eerste initiatieven worden toegelicht. In enkele opinieteksten staat de beleidsvisie van de faculteit centraal. Daarnaast is er informatie betreffende de werking van de faculteit: over onderwijs- en onderzoeksaspecten, meer bepaald onderzoeksopleiding, doctoraten en onderzoeksprojecten.
boek