Gilles Deleuze en het materialisme. - De Graeve, Peter (Zoetermeer : Klement, 2012)
Door de huidige technologische ontwikkeling leeft de hedendaagse mens volgens De Graeve zonder uitzicht en zingeving. Daarom moet de traditionele filosofie radicaal herzien worden, iets wat al gebeurt in het werk van Deleuze.
boek
Keywords: Deleuze, Gilles