Nationale Tentoonstelling Grafiek : 15 September-13 oktober '85. - Antheunis, D.; Coppieters, Dr. M.; Helincks, J.; De Rouck, Charles; Tersago, A.; Mechiels, K.; Internationaal Exlibriscentrum, Sint-Niklaas; Bank Brussel Lambert, Sint-Niklaas (Sint-Niklaas : Stedelijke Academie voor Schone Kunsten, 1985)
42 ateliers grafiek uit Vlaamse, Brusselse en Waalse Academies
15 september - 13 oktober 1985 in Internationaal Exlibriscentrum, Sint-Niklaas, en in Bank Brussel Lambert, Sint-Niklaas.
kunstcatalogus