5de Zomer van de Fotografie : Antwerpen, Juni - September 1994. - de Backer, Leen; Coulommier, Julien; van Leuven, Hilde; Museum voor Hedendaagse Kunst, Antwerpen; Museum voor Fotografie, Antwerpen (Antwerpen : Museum voor Fotografie, 1994)
Garduño, Flor ; Cadieux, Geneviève ; et al.
kunstcatalogus