Kiezen voor Kunst. - Vandenbussche, Michiel; Bex, Florent; Das Belgische Haus, Köln; la Cité Internationale des Arts, Parijs (Brussel : CSC Vormingswerk, 1997)
Allaert, Ingrid ; Balboa, Frank ; Blomme, Geert; Boric, Laurence ; Bosman, Evy ; Bouduin, Marie-Jeanne ; Clement, Jan ; Coox, Herbert ; Crutelle, Sylvie ; Cuypers, Rita ; Daverveldt, Ed ; De Breucker, Jan ; De Coninck, Frida ; et al.
De vijf geselecteerden van de Kiezen voor Kunst-wedstrijd stellen hun werk in 1998 tentoon in Das Belgische Haus, Keulen; in la Cité Internationale des Arts, Parijs; in een nog te bepalen locatie in Nederland
kunstcatalogus