Accent 1 : 100 Jaar Stedelijke Academie voor Beeldende Kunsten Berchem & Instituut Roger Avermaete 1996 / 1997. - Binneweg, Herbert; Cultureel Centrum, Berchem (Antwerpen : Stedelijk Onderwijs Antwerpen, 1996)
Binneweg, Herbert ; Bohnen, Vera ; Bontenakel, Inge ; Calders, Armand ; Campo, Corneel ; Claerbout, David ; Decaesstecker, Danielle ; De Smet, Jacky ; Desmet, Linde ; De Vierman, Freddy ; Fierlafijn, Suzan ; Geens, Robert ; Hauters, Werner ; Huybrechts, Lieve ; et al.
Tentoonstelling werken van Docenten, Cultureel Centrum Berchem, 16 november - 22 december 1996
kunstcatalogus