Melancholie : Tentoonstellingsproject 1996, een initiatief van Provinciale Hogeschool Limburg, Departement Audiovisuele en Beeldende Kunsten - Késenne, Joannes; PHL Departement Audiovisuele en Beeldende Kunsten, Hasselt (Hasselt : PHL Departement Audiovisuele en Beeldende Kunsten, 1996)
Berkers, Suzanne ; Bleus, Guy ; Blockx, Paul ; Carlier, Jan ; Cox, Jan ; Daems, Walter ; De Cordier, Thierry ; De Groef, Karel ; Eerdekens, Fred ; Lafontaine, Marie-Jo ; Vandekerckhove, Hans ; Vandevelde, Ludwig ; Vercruysse, Jan ; Verhaeghe, Jan ; Veris, Renaat ; Volders, Francq
Provinciale Hogeschool Limburg Departement Audiovisuele en Beeldende Kunsten i.s.m. Kunstatelier Carte Blanche, Galerie CIAP, Galerie Kunstgang, Galerie Van Laethem, PHL Departement Architectuur, 1996
kunstcatalogus