Zoersel '96 : 15 juni - 8 september 1996. - Meewis, Menno; Domein Kasteel van Halle, Zoersel (Zoersel : Kunst in Zoersel vzw, 1996)
de Roover, Marc ; Downsbrough, Peter ; Kasimir, Marin ; Lamelas, David ; Lohaus, Bernd ; Mees, Guy ; Tuerlinckx, Joëlle ; Van Isacker, Philip ; Venlet, Richard ; Voet, LEen ; Wéry, Marthe
Domein Kasteel van Halle, Gemeentehuis Zoersel, Zoersel, 15 juni - 8 september 1996
kunstcatalogus