Apertura : 18 juni - 8 juli 1997. - Delafortrie, Lieven; Baksteenkaai, Brussel (Brussel : v.z.w. Jonge Grafici 1997, 1997)
Bert, Pieter ; Catrysse, Wim ; De Decker, Koen ; Fauconnier, Hilde ; Kerkhofs, Roel ; Luyten, Fabian ; Nartus, Asha ; Roskam, Michaël R ; Van den Abeele, Michael ; Van den Broucke, Wein ; Vandeput, Bart ; Van Eecke, Pieter ; Van Poeck, Wouter ; Berhelst, Bertrand ; Verleysen, Peter ; Wolfs, Kurt
Oplage 500 ex.
Baksteenkaai 22, Brussel, 18 juni - 8 juli 1997, tentoonstelling door studenten uit laatste jaar Vrije Kunsten aan de Hogeschool Sint-Lukas Brussel
kunstcatalogus