Honderd tekeningen van oude meesters uit het Prentenkabinet van Dresden. - Liebaers, Herman; Schmidt, Werner; Albert I-Bibliotheek, Brussel (Brussel : Albert I-Bibliotheek, 1967)
Aspertini, Amico ; Balestra, Antonio ; De Bellange, Jacques ; Biliverti, Giovanni ; Bloemaert, Abraham ; Bottschild, Samuel ; Van Den Broeck, Crispijn ; Breughel, Jan ; Bruegel de Oude, Pieter ; Cambiaso, Luca ; Campagnola, Domenico ; Van Coninxloo, Gillis ; Allegri, Antonio ; Cranach de Oude, Lucas ; Dürer, Albrecht ; Jordaens, Jacob ; Goltzius, Hendrick ; Le Brun, Charles ; Lievens, Jan ; Lippi, Filippino ; Gossaert, Jan ; Reni, Guido ; Van Rijn, Rembrandt ; Rubens, Peter Paul ; Savery, Roelant ; et al.
Tentoonstelling georganiseerd door het Prentenkabinet der Staatsverzamelingen in Dresden, in Brussel, Albert I-Bibliotheek, april - mei 1997
kunstcatalogus