16 Fotografen uit Sint-Lukas Brussel : Provinciaal Museum voor Fotografie. - Bal, Hugo; Coenen, Roger; Van Bekbergen, Valeer; Lerno, Paul; Provinciaal Museum voor Fotografie, Antwerpen (Brussel : Sint-Lukas, 1987)
Augustijns, Annemie ; De Batselier, Stefan ; De Fraeye, Mark ; Demuynck, Koenraad ; Desnerck, Philippe ; Dewickere, Stefan ; Duyck, Johan ; Hajek, Patrick ; Hendrickx, Bernd ; Murlot, Micheline ; et al.
Provinciaal Museum voor Fotografie, Antwerpen, 11 sep. - 17 okt. 1987
kunstcatalogus