De humanitas en het menselijk tekort. - Meewis, Wim; 't Elzenveld, Antwerpen; Musée André Malraux, Le Havre; De Brakke Grond Vlaams Cultuurhuis, Amsterdam (Tielt : Lannoo, 1988)
Bervoets, Fred ; Cox, Jan ; Dupont, Veerle ; Maieu, Frank ; Mara, Pol ; Pas, Wilfried ; Van Hoeydonck, Paul ; Vanriet, Jan
't Elzenveld, Antwerpen, 9.6-28.8.1988 ; Musée André Malraux, Le Havre, 3.9-18.9.1988 ; De Brakke Grond, Amsterdam, oktober 1988
kunstcatalogus