Professoren KASKA : Werken van leraars en assistenten aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen. - Boenders, Frans, 1942-; Galerij Campo, Antwerpen (Antwerpen : Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, 1989)
Adriaenssen, Jaak ; Ausloos, Paul ; Beckers, Georges ; Besard, Hugo ; Bettens, Henri ; Chaffart, Erica ; De Geest, Joris ; De Hertog, Pee ; Decock, Yvonne ; De Loore, Kristina ; De Preter, Lode ; De Schepper, Christian M.J. ; De Smedt, Raf ; et al.
Galerij Campo, Antwerpen 27 mei - 10 juni 1989 (ihkv 325 jaar KASKA)
kunstcatalogus