Hedendaagse grafiek : Selectie uit de produktie van het frans Masereel Centrum. - Vereecke, Guido; Gaudaen, G; Vlaams Cultureel Centrum, De Brakke Grond, Amsterdam (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, 1990)
Abboud, Chafie ; Baeyens, Martin ; Bage, Jacques ; Bartos, Jaroslav ; Belardinelli, Silvano ; Bergeron, André ; Bilquin, Jean ; Caymax, Katrien ; Chandler, Bruce ; Charpin, Marc ; Claus, Luc ; et al.
Vlaams Cultureel Centrum, De Brakke Grond, Amsterdam, 20 januari t/m 25 februari 1990
kunstcatalogus