Real time @ Zoersel '99. - Huijts, Stijn; Lindmayr, Ulrike; Domein Kasteel van Halle, Zoersel (Zoersel : Kunst in Zoersel v.z.w., 1999)
Benczur, Emese ; Biava, Maura ; Catrysse, Wim ; Finke, Romy ; van Houwelingen, Hans ; Huisman, Michiel ; Kinoshita, Suchan ; Melgaard, Bjarne ; NAF ; Nollen, Arno ; Radulescu, Claudia ; Rogiers, Peter ; Sato, Keiko ; Tahon, Johan ; Theys, Hans ; Theys, Koen ; Villevoye, Roy ; Weinberger, Lois
Zoersel '99 is een initatief van Kunst in Zoersel vzw, in Domein Kasteel van Halle, Zoersel, 6 juni - 12 september 1999
kunstcatalogus