Catalogus afstudeerprojecten 2000 : Provinciale Hogeschool Limburg, Departement Beeldende kunst. - Vrancken, Michel; Provinciale Hogeschool Limburg, Hasselt (Hasselt : Provinciale Hogeschool Limburg, 2000)
Wallach, Uschi ; Schäfer, Severine ; Kimps, Wim ; Colson, Nils ; Deckers, Danny ; Dumon, Nathalie ; Moors, Kristel ; Castermans, Veerle ; Peeters, Annelies ; Lambert, Tine ; et al.
Losse pagina's/sheets
Eindejaarstentoonstelling, Hasselt, juni 2000
kunstcatalogus