Noest : examencatalogus 2003, AKV / St. Joost Breda. - Bevers, Ruud; van Schijndel, Karin; Steijvers, Judith; Academie St-Joost, Breda; AKV, 's Hertogenbosch (Breda : Academie St-Joost, 2003)
Bots, Bas ; Castricum, Niek ; de With, Maarten ; Fransen, Coen ; van Genugten, Bas ; Hofmans, Bjoern ; Koenen, Bob ; Snels, Thom ; Azman, Baris ; De Bie, Marijke ; Bosma, Bastiaan ; Hartoog, Daan ; van Iersel, Lonneke ; et al.
Twee boeken aan elkaar gebundeld
Breda en 's Hertogenbosch, Academie St. Joost (Kunst en Vormgeving) en AKV 's Hertogenbosch, 2003.
kunstcatalogus