Hortus Panoramicus : Actuele kunst in de kasteeltuinen van Gaasbeek en Groenenberg - Van Gelder, Hilde; Heynen, Hilde; Van Lerberghe, Erik; Kasteeltuin van Gaasbeek, Gaasbeek; Kasteeltuin van Groenenberg, Sint-Pietersleeuw (Oostkamp : Stichting Kunstboek, 2001)
Brouckaert, Hedwig ; Goiris, Geert ; Heiremans, Ronny ; Vanden Meersch, Els ; Vermeir, Katleen
Kasteeltuinen van Groenenberg, Sint-Pietersleeuw, en van Gaasbeek, Gaasbeek, 1 juli - 7 oktober 2001
kunstcatalogus