Ciao! : Tentoonstelling tijdens de KASK week. - Feyaerts, Wouter; De Temmerman, Wim; Netwerk / Centrum voor Hedendaagse Kunst, Aalst; Kunstencentrum Vooruit, Gent (Gent : KASK (Koninklijke Academie voor Schone Kunsten) Hogeschool Gent, 2006)
Bloemen, Sietske ; Samir Boudia ; Crul, Griet ; Cabadan, Gökçen ; Peeters, Jan ; Van der Hallen, Wouter ; Van der Straete, Preben ; Van Praet, Diederick ; Waignein, Lore ; Wastyn, Jelle ; et al.
Netwerk, centrum voor hedendaagse kunst, Aalst ; KAMP, Acec, Gent ; in situ Gent ; Kunstencentrum Vooruit Gent ; van 19 t.e.m. 26 juni 2006
kunstcatalogus