Nieuw : Imagine in Motion & Stadsgezichten. - Doutreluingne, Stefan; Delafontaine, Kris; Herpels, Peter; D'Hondt, Jan; Roeselare (Roeselare : Rotary Club Roeselare, 2006)
Claerbout, David ; Coussement, Yves ; Delvoye, Wim ; d'O, Honoré ; Ekici, Nezaket ; Fabre, Jan ; Geers, Kendell ; Kahrs, Johannes ; Guilleminot, Marie-Ange ; Hybert, Fabrice ; Gordon, Douglas ; et al.
Image in Motion, Dumont-Wyckhuyse, Roeselare, 22 april - 4 juni 2006 / Stadsgezichten, diverse locaties, Roeselare, 26 mei - 27 juli 2006
kunstcatalogus