CultuurPrijzen Vlaanderen 2007. - Desomer, Bart; Anciaux, Bert; deSingel, Antwerpen (Brussel : CultuurNet Vlaanderen, 2008)
Tahon, Johan ; Coussée en Goris ; Küng, Moritz ; Ney, Laurent ; Claerbout, David ; De Bruyckere, Berlinde ; De Clercq, Anouk ; Van Peteghem, Sylvia ; Sollie, André ; Stuart, Meg ; et al.
N.a.v. de uitreiking van de CultuurPrijzen Vlaanderen 2007 op 4 februari 2008 in deSingel, Antwerpen
kunstcatalogus
Keywords: Vlaanderen